article to be moved to Theme1 page

Het vergelijken van de diverse soorten dakkapel per meter verloopt niet lineair. Dat heeft een logische oorzaak: je maakt bij elke dakkapel vaste kosten. Voor een dakraam betaal je ongeveer de helft van de kosten, blijkt uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor het Cultureel Erfgoed (CBS) in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Veiligheid. Dat blijkt uit een onderzoek van de gemeente Amsterdam. De dakkapel kost ongeveer een derde van de kosten, blijkt uit de cijfers van het Centraal Bureau voor het Cultureel Erfgoed (CBS) in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Veiligheid (CBS) in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
De kosten van een verbouwing zijn vaak zo hoog, dat je het beter doet zelf. Dat blijkt uit een onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken. De onderzoekers laten zien op welke plekken je de meeste geld kunt besparen, omdat de arbeidskosten de grootste kostenposten zijn. De onderzoekers laten ook zien waar je geld kunt besparen op de kosten van een verbouwing, bijvoorbeeld bij een verbouwing in een tuinhuisje of in een huis met een tuinaanleg. De onderzoekers concluderen dat de meeste verbouwingen duurder zijn dan de kosten van een zelfgemaakte verbouwing, omdat de arbeidskosten de grootste kostenposten zijn. Bij verbouwingen komen behoorlijk wat kostenposten kijken, zoals materialen, arbeidskosten, voorrijkosten, afvoerkosten en containerhuur. De grootste plek wordt meestal ingenomen door de arbeidskosten, met zo'n 50% van de totale prijs.
Het plaatsen van een nieuwe, zwarte pot in een houten vloer is een goed idee. En dat is niet alleen vanwege de vele mogelijke opties, maar ook vanwege de vele positieve eigenschappen van het materiaal. Dat blijkt uit een onderzoek van de Hogeschool voor de Enschedese Gezondheidsraad, uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, aldus de vakbond. Het materiaal heeft een lange levensduur en is krasvast.
Het lijkt erop dat de politie een traploper